pentaho

Imati centralno mjesto izvora poslovnih informacija potrebnih za poslovno odlučivanje koje omogućuje uvid u rezultate Vašeg poslovanja. To je moguće danas ostvariti i bez investiranja u skupa velika rješenja, čija implementacija troši puno resursa i vremena.
Upoznajte rješenje Pentaho, fleksibilno, kvalitetno i u kratkom roku implementacije (Lean & Agile).

Moderno, modularno i efikasno

Moderno, modularno i efikasno icon

Pentaho BI tehnološki je moderna platforma koja omogućuje dostup do pojedinih modula sustava na jednom mjestu putem web preglednika. Cjelovitost rješenja pokriva, danas već standardne funkcije, izvještavanje, analizu, pregledne prikaze, integraciju i rudarenje podacima, neovisno o operacijskom sustavu i bazi podataka.

Dostupno i brzo za prilagodbu

Dostupno i brzo za prilagodbu icon

Modularna arhitektura omogućuje izgradnju sustava, na način da se u kratkom roku stvore preduvjeti za potpunu funkcionalnost u svim segmentima BI funkcionalnosti. Dodavanje novih i izmjena funkcionalnosti izvode se u cjelinama koje prilagođuju program u skladu s poslovnim potrebama.

Upravljate informacijama kvalitetnije

Upravljate informacijama kvalitetnije icon

Pentaho je softver s mogućnostima prilagodbe promjenama u poslovanju. Visoka razina dorađenosti pojedinih modula i mogućnost uvođenja funkcionalnosti po pojedinim cjelinama, ovisno o potrebama korisnika, omogućuje brzo postizanje rezultata zbog kojih se i razmišlja o uvođenju BI sustava.

Uspjeh implementacije BI rješenja ovisi o mnoštvu faktora, ali svakako je značajno da platforma koja se koristi omogućava iterativnu prilagodbu promjenama u poslovanju i izvorima podataka potrebnih za stvaranje pokazatelja koji utječu na poslovne odluke. Implementacija Pentaho-a uključuje: Instalaciju, analizu izvora podataka, izradu skladišta podataka, prilagodbu sučelja aplikacije, te obuku za korištenje.

Openerp dashboard icon