aktivmanager

Smanjenje troškova poslovanja i bolja likvidnost je prioritet poslovanja u današnjim tržišnim uvjetima. Stalan nadzor nad izdacima, trenutnim i budućim osnova je za kvalitetno upravljanje troškovima.
Programsko rješenje tvrtke Aktivis pod nazivom aktivManager omogućuje moderan pristup upravljanju dokumentima koji su sastavni dio radnih procesa u poslovnoj komunikaciji. U našoj ponudi prilagodili smo rješenje za potrebu upravljanja troškovima kroz upravljanje nabavom, brzo, učinkovito i bez papira.

Upravljanje dokumentima i poslovnim procesima

Upravljanje dokumentima i procesima icon

Sustav upravljanja i odobrenja dokumentacije omogućuje evidentiranje potrebe za narudžbom roba ili usluga kroz praćenje procesa nabave i svih dokumenata koji opisuju nabavu. U procesu nabave dokumentacija se prosljeđuje voditeljima na odobrenje u skladu s poslovnim pravilima.

Brzo, učinkovito i bez papira

Brzo, učinkovito i bez papira icon

» Nadzor nad izdacima i prije nastanka troška
» Od definicije zahtjeva do plaćanja bez papira, čak i van ureda
» Pregled i praćenje cjelokupnog predmeta nabave s pojedinačnim plaćanjima
» Integrirano likvidiranje ulaznih računa i računa općih troškova poslovanja

Smanjite troškove - upravljajte nabavom

Upravljajte nabavom icon

U velikom broju tvrtki likvidacija računa vrši se od strane managementa nad pristiglim ulaznim računima. U tom trenutku to je samo potvrda da je račun u skladu s isporučenom robom/uslugama. Upravljajte troškovima na način da planirate i odobravate izdatke i prije samog nastanka troška.

AktivManager je moderno rješenje koje je nezavisno od operacijskog sustava i baze podataka, čime omogućuje veliku fleksibilnost implementacije prilagođenu postojećoj informatičkoj infrastrukturi korisnika. Odabirom besplatnih platformi i baza podataka, može se ostvariti značajne uštede u početnoj investiciji i korištenju sustava. Rješenje omogućava upravljanje dokumentima, prilagođeno kako standardnim procesima tako i posebnostima, s ugrađenim specifičnim znanjima u području nabave.

Openerp dashboard icon